• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Oktober Okt
Måndag Mån 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Måndag Mån 16 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Djurgården
DIF

Effektivt Djurgården vann, 41 räddningar av Reideborn

18 oktober 2018 21:36
#SKEDIF

Adam Reideborn storspelade i Djurgårdens segermatch borta mot Skellefteå. Han höll nollan trots bombardemang från hemmalaget och framåt utnyttjade stockholmarna sina lägen och vann med hela 5-0.


Skellefteå, utan sin storstjärna Joakim Lindström, satte full fart framåt från start och Djurgården drog på sig två utvisningar i början av matchen. Gästerna trycktes tillbaka, men fredade sitt mål från påhälsning.

Men efter drygt halva perioden, på lagets andra skott på mål, lyckades Daniel Brodin styra in 0-1. Fem minuter senare lirkade så Albin Lundin in 0-2 för ett effektivt Djurgården.

Två nya minuter i spel fem mot fyra för Skellefteå avslutade perioden.

– Vi slarvar för mycket med klubborna så de får powerplay, det kommer straffa sig i längden. Det är kul att göra mål så det betyder mycket, jag njuter av varje sekund jag spelar i Djurgården, sa Albin Lundin till C More.

Gästerna startade den andra perioden med att sätta trean genom Jonathan Davidsson. Det resulterade i målvaktsbyte i hemmalaget och Gustaf Lindvall fick ersätta Mantas Armalis.

"Hittat flera olika sätt att vinna"

Skellefteå försökte och försökte, hade efter två perioder skjutit 30 skott på mål, men Adam Reideborn storspelade i bortakassen.

I tredje tog bränslet slut för hemmalaget och Djurgården kunde panga dit två mål till. Båda kom i powerplay inom loppet av en minut och gästerna kunde sedan defilera hem segern. Adam Reideborn räddade otroliga 41 skott och höll nollan.

– De sköt mycket från början och jag kunde komma in i matchen direkt. Det underlättar lite som målvakt. Vi hade ett grymt boxplay idag och har hittat flera olika sätt att vinna matcher i år, sa målvaktsfantomen Reideborn till C More efter matchen.

Här hittar du highlights från matchen.