• Huvudsponsorer

Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Timrå
TIK

Tredje raka segern i sikte för Skellefteå

21 september 2018 15:40
#SKETIK

Med två raka segrar i bagaget siktar Skellefteå på ännu en triumf när man nu får besök av Timrå. Ett Timrå som i sin tur siktar på en ny knall efter den senaste segern mot Växjö.


Noterbart Skellefteå

– Joakim Lindström i Skellefteå har fått en smakstart på säsongen. Mål i båda inledande matcherna för Skellefteå som har lett laget till två raka segrar i säsongsinledningen.

– Skellefteås två burväktare Gustab Lindvall och Mantas Armalis har stått varsin match i säsongsinledningen och båda har imponerat. Lindvall hade finfina 96,43 i räddningsprocent i premiären och senast följde Armalis upp den bedriften med att själv stoltsera med 93,33 i räddningsprocent.

– Senast Skellefteå och Timrå möttes i SHL var säsongen 2012/2013. Då vann Timrå fyra av lagens fem inbördes möten.

Noterbart Timrå

– Timrå stod för en riktig knall senast när man besegrade de regerande svenska mästarna Växjö med 2-1. Stor segerorganisatör var Niklas Svedberg i hemmamålet som räddade 42 av 43 skott.

– Emil Berglund och Jeremy Boyce imponerade i senaste matchen och stod för en riktigt bra insats. Emil Berglund fick dessutom kröna insatsen med sitt första mål i SHL-karriären.

– Hampus Larsson och Alexander Falk i Timrå har fått dra ett stort lass i Timrås defensiva arbete i säsongsinledningen. I senaste matchen spelade båda runt 23 minuter.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #SKETIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.