• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Malmö
MIF

Stekhet Möller sköt Skellefteå till seger

21 december 2016 21:25

Både Oscar Möller och Joakim Lindström var på strålande spelhumör när Skellefteå besegrade Malmö under onsdagskvällen. Möller stod för två mål, Lindström för tre assist i 3-0 segern där också Joni Ortio bjöd på sin andra raka nolla.


Det var mycket fokus på Bud Holloway i Skellefteå som gjorde sin första match sedan återkomsten till det svartgula laget. Holloway såg också pigg ut och skapade en del chanser i den första perioden som annars präglades av kamp för det mesta.

Dock öppnade spelet upp sig mot slutet där båda lagen skapade sina chanser och där Skellefteå också skulle ta ledningen. Oscar Möller fick en fri yta, och kunde placera in 1-0 bakom en helt skymd Christopher Nihlstorp.

Den andra perioden blev en händelserik historia. Lagen drog på sig mängder av utvisningar och det gjorde att båda lagen blev lite griniga och att spelet blev ryckigt. Skellefteå hade en andra puck i nät, men det dömdes bort efter att Nihlstorp störts i målgården.

– Det blir lite ryckigt och inget av lagen får väl egentligen något flyt i spelet. Men så här är det ibland och vi måste klara av det också, sa Joakim Lindström i Skellefteå till C More.

Firma Möller/Lindström levererar

Det blev mer flyt i spelet i den tredje perioden. Framförallt från hemmalagets sida. Linus Lindström styrde tidigt in 2-0 efter att Andrew Calof stått för ett fint förarbete, och en stund senare bombade Oscar Möller in sitt andra för kvällen fram till 3-0. Joakim Lindström spelade fram och noterades därmed för sin tredje assist för kvällen.

Efter det orkade inte gästerna resa sig, det blev lite grinigare mot slutet, men Skellefteå hade inga problem att hålla undan, hålla andra raka nollan, och segra mot Malmö - ännu en gång.