• Huvudsponsorer

Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Skellefteå
SKE

Skellefteå tog sin andra raka seger

17 september 2013 22:07

Det small inte mindre än fyra gånger i den andra perioden i mötet mellan Brynäs och Skellefteå. Skellefteås Niclas Burström blev sedan hjälte i den tredje perioden när han svarade för det matchagörande målet fram till 2-3. Skellefteå tog därmed sin andra raka seger.


Efter en första period utan mål i mötet mellan Brynäs och Skellefteå small det inte mindre än fyra gånger i den andra akten. Brynäs Anton Rödin inledde målskyttet genom 1-0 i powerplay. Skellefteås Niclas Burström kvitterade till 1-1, även det i powerplay, innan Brynäs återtod ledningen när Ryan Gunderson sköt och Daniel Brodin styrde pucken i nät. Martin Lundberg i Skellefteå avslutade målskyttet i den andra perioden när han dräpte in 2-2 via kryssribban bakom Johan Holmqvist.

I den tredje perioden dröjde det åtta minuter innan det matchavgörande målet föll. Niclas Burström skrinnade upp i banan med hög fart, bröt in på den första stolpen och sköt en puck som letade sig in till 2-3 Skellefteå. Den tredje perioden kantades av utvisningar men inga fler mål föll när nämde Burström svarade för ett mål och en assist när Skellefteå tog sin andra raka seger på lika många matcher i inledningen av SHL 2013/2014.