Är du Sveriges bästa SHL-coach?
Publicerad: 2017-09-26
Du missar väl inte att visa upp dina kunskaper som coach i SHL? Ta chansen att vara med i C More Manager och visa vem som bestämmer! Tävlingen börjar den 28 september.

Vem kommer att stå stabilast i kassen? Vilken back ser till att hålla rent i egen zon och vilka offensiva krafter leder ditt lag till framgång? Frågor som du som coach måste hitta svaret på för att visa att du är landets bästa SHL-coach!

Ta chansen och visa att just du är den som smider de bästa planerna och vinn fina priser när C More Manager nu gör sig redo för en ny säsong!

Gå in på cmore.se/manager och skapa ditt lag. Ta ut din starttrupp, tre avbytare och gör dig redo för nedsläpp den 28 september!

Du kan välja om du vill vara med och tävla gratis, eller om du vill betala för att spela. Skillnaden är att om du betalar har du chansen att kamma hem fina priser om du håller dig i tabellens toppskikt när säsongen summeras.

Gör ditt lag redo redan idag och bjud in dina kompisar för vinterns stora tävling. För du är väl den bästa SHL-coachen i Sverige?

Anna Hägglund