Nytt avtal klart: AllTele satsar långsiktigt
Publicerad: 2017-09-22
Sponsor
AllTele och Skellefteå AIK Hockey har slutit ett samarbetsavtal som sträcker sig ända till vårsäsongen 2020. Det redan nära samarbetet mellan det Skellefteå-baserade IT- och telefombolaget AllTele och hockeyklubben Skellefteå AIK fördjupas och AllTele blir exklusiv leverantör av bland annat bredband, telefoni, växlar och telefoner. Utöver det kommer även ett särskilt AIK-abonnemang lanseras med särskilt förmånliga villkor för klubbens fans.

– Vi är stolta över partnerskapet och att kunna fortsätta hjälpa Skellefteå AIK att nå framgång på lång sikt. För oss är det självklart att satsa på hemmaplan och AllTele har alltid haft en stark position i Skellefteå, säger Johan Hellström som är VD på AllTele.

– Vi är glada och stolta att få utveckla vårt samarbete med AllTele under de kommande 3 åren. Vår ambition i samarbetet med AllTele är att både stärka vår förening långsiktigt samtidigt som våra Fans får tillgång till attraktiva och bra tjänster, säger Håkan Billing som är Försäljnings och Marknadschef i Skellefteå AIK Hockey.

Skellefteå AIK Hockey