Sista hemmamatchen före jul
Publicerad: 2017-12-15
På tisdag är det dags för sista hemmamatchen innan jul då vi gästas av Brynäs IF. Jimmie Ericsson spelar inte men han är på plats och skriver autografer, så passa på att träffa honom!

Seniorbiljetter - 130 kr/st inkl kaffe och kaka säljs på Skellefteå Turistbyrå (och biljettluckan matchdag) till dig som passerat 65 år.

Norrans erbjudande - gå 2 betala för 1. Visa upp annonsen från Norran på Skellefteå Turistbyrå för att ta del av erbjudandet.

AW - 99 kr. I Guldbaren serveras kebabpizza till våra drop in-gäster innan matchen (kl 17.00-18.30).

Eftersom att det är sista matchen innan jul så blir det lite juliga inslag. Jultomten kommer att vara på plats för att dela ut paket till några av er i publiken. Så håll utkik!

Jimmie Ericsson kommer inte till spel denna kväll men ni kan träffa honom utanför souvenirshopen i första periodpausen där han skriver autografer. Så passa på att få dina julklappar signerade!

Du kan även passa på att skänka en julklapp och glädja ett barn i jul. Slå in ett paket, märk det med tjej/kille och passande ålder och lämna det till tomten som är på plats vid AIK-granen i entréhallen innan match (kl 18-19). I samarbete med Scandic och Pingstkyrkan kommer paketen att hitta en ny ägare på julafton.

Köp matchbiljett direkt på webben.

Anna Hägglund