Lövgren förlänger med Skellefteå
Publicerad: 2020-12-19
Ellen Lövgren har förlängt sitt kotrakt 1+1, med Skellefteå AIK dam.

I dessa dystra stunder har laget fått en glädjande nyhet. Ellen Lövgren har valt att förlänga sitt kontrakt med Skellefteå AIK med 1+1. Lagets Team Manager Ulrika Dahlgren säger såhär om förlängningen.

Ellen är en skellefteåtjej med tydligt mål att spela i SDHL med AIK. Hon är en spelskicklig, skridskostark spelare med stor spelförståelse. En vägvisare och förebild med fina ledaregenskaper. Med sina skills och sin erfarenhet av spel på högsta nivå, har hon stor insikt, hon vad som krävs och hon är villig att göra jobbet. En väldigt viktig kontraktsförlängning.

Det blev en annorlunda säsong, hur gick dina tankar när du signerade?

Jag tänkte mest att jag ville ha minst ett år till att spela här och försöka ta en plats i sdhl. Den här säsongen blev inte som jag eller någon annan hade tänkt sig och därför ville jag fortsätta minst en säsong till då vi förhoppningsvis kan träna och spela säsongen ut. Samt så trivs jag väldigt bra här i Skellefteå och det är mitt hem, säger Ellen Lövgren.

Ni hann spela 4 matcher innan restriktionerna satt stopp, hur ser du på fortsättningen?

Fortsättningen är högst oklar men jag försöker hålla hoppet uppe och tänka att vi kommer få spela om kvalplatsen. Det kommer nya restriktioner då och då så hoppas att läget blir mer stabilt med tiden så vi får spela snart!

Olivia Granlund