• Huvudsponsorer

Olofsson beredd på kamp mot Luleå

11 september 2017 15:31
Försäsong

Det är dags för Skellefteå AIK:s sista träningsmatch för säsongen. Luleå väntar i Coop Norrbotten Arena och Jesper Olofsson är redo. "Det gäller att vi är på tå", säger han inför tisdagens SHL-genrep.


Luleå hade en något kämpig fjolårssäsong med en nionde plats i SHL-tabellen följt av ett respass i slutspelskvalet mot Malmö. Nu har det skett vissa förändringar på både tränar- och spelarsidan hos våra norrländska grannar.

Klubbikonen Thomas "Bulan" Berglund är tillbaka på tränarbänken, nu med huvudansvaret, och han ansluter som bekant med ett SM-silver i bagaget. En annan som gör comeback är produktive centern Niklas Olausson, som även belönats med C:et på bröstet till denna säsong.

Vill se fokus

Fjolårets norrderbyn i gamla Delfinen slutade med idel straffvinster för vår del. Vid en av dessa avgjorde Jesper Olofsson som gärna bygger vidare på fredagens fina spel.

– Det gäller ju att vi är på tå där också. Nu är det ju ett motstånd vi kommer ha i serien så det gäller att vi skärper till oss kring det vi har pratat om och gör det så bra som möjligt, säger han inför matchen.

Tisdagens bortamöte med Luleå har nedsläpp 19.00 i Coop Norrbotten Arena. Matchen sänds på C More Live 2.