Möt Andreas Wingerli i Skellefteå AIK-podden
Publicerad: 2018-11-16
Nu finns nästa avsnitt av Skellefteå AIK-podden ute där du lyssnar på podcasts. Aktuell gäst är Skellefteå AIK:s stjärnskott Andreas Wingerli.

I ett samtal Jonas Fahlman på kommunikationsbyrån Henson, samarbetspartner till AIK, får du lära känna Andreas Wingerli närmare.

Andreas berättar bland mycket annat om uppväxten i Lycksele, varför det blev Skellefteå AIK och inte Björklöven när han lämnade hemorten för nästa steg i sin hockeysatsning, sin egen utvecklingsresa i AIK, lagets poängmässigt tunga höst, sina framtidstankar, vem i laget som han alltid brukar vinna över i spelandet utanför spelet på isen, sin nästan ständigt översnöade bil, mammas matlådor, och vad som är det sämsta med att vara hockeyspelare.

Plus att Andreas svarar på ett antal frågor från er som tog chansen att skicka förslag på frågor i kommentarsfältet på vårt Instagramkonto inför inspelningen.

Vi vill gärna höra dina tankar och funderingar när du lyssnat, och tar gärna emot önskemål om kommande gäster, så lämna dina synpunkter om Skellefteå AIK-podden i våra sociala medier eller på mejl till oss: [email protected]

Här kan du ladda ner och lyssna.

Du kan även lyssna på de fem tidigare avsnitten av Skellefteå AIK-podden med Pär Lindholm, Jimmie Ericsson, Tommy Samuelsson, Jonathan Pudas och Oscar Möller som gäster.

Trevlig lyssning!

Anna Hägglund