Anton Öhman stannar
Publicerad: 2017-04-05
Kontrakt
Skellefteå AIK:s sportchef Mikael Lindgren håller på att lägga lagpusslet inför kommande SHL-säsong och kan nu presentera att Skellefteå AIK har förnyat kontraktet med Anton Öhman.

Först ut efter efter säsongsavslutningen att skriva kontrakt är Anton Öhman som slussats in i seniorlaget under de senaste åren och den här säsongen varit med på allvar och tävlat om en plats. Det blev totalt 20 matcher för den högerfattade backen som nu är klar för en förlängning.
– Vi tror på Öhman, han har mycket spel i sig och har visat en uppåtgående utvecklingskurva den här säsongen, kommenterar Lindgren.
– Därför har vi valt att förlänga kontraktet ytterligare en säsong.

21-åringen spelade även 9 matcher i Allsvenskan under den gångna säsongen. Något Lindgren ser som positivt för hans utveckling.
– Att lånas ut till Västerås var bra för Öhman. Han fick mycket speltid och förtroende så då han kom tillbaka hade han tagit ytterligare ett kliv och gjorde några bra matcher innan han stoppades av en skada. Han fick då opereras för att åtgärda ett problem han dragits med en tid. Det lovar gott inför kommande säsong.

Anna Hägglund