• Huvudsponsorer

Goda intryck hos Mantas: "Bra möjligheter"

15 maj 2018 16:28
AIKTV

För en tid sedan blev det klart med en ny målvakt i Skellefteå AIK. Han är född i Litauen, uppväxt i Stockholm och har nu landat i norr för att spendera de kommande två säsongerna. “Alla är väldigt professionella”, säger Mantas Armalis på plats i Skellefteå Kraft Arena.


25-årige Armalis har hunnit spela i både KHL och AHL tidigare men har nu återvänt till SHL för spel i den svartgula tröjan. Han anlände till Skellefteå för en dryg vecka sedan och har fått ett hemtrevligt intryck av stan.

– Det är nära till allt. Det är väl ungefär som i Mora där man kan komma till allt inom 15 minuters gång känns det som. I alla fall det man behöver.

Han är även imponerad av faciliteterna här i Skellefteå Kraft Arena och uttrycker matchade förväntningar kring organisationen.

– Det är framför allt det som är runt om hockeyn. Alla är väldigt professionella. Det är väldigt bra gym och ishall och väldigt bra möjligheter att få utvecklas. Även väldigt bra personal. Det finns en anledning att klubben har gått så pass bra som den har de senaste åren och det var egentligen det som lockade.

Varmt välkommen till Skellefteå AIK, Mantas!