• Huvudsponsorer

Hedlund inför RBK - SKE: "Kan hitta tillbaka"

21 januari 2020 13:30

Skellefteå AIK har begett sig till de sydligare delarna av landet för veckobatalj mot Rögle Bandyklubb. Kvällens SHL-match är en chans att studsa tillbaka och det tar Stefan Hedlund gärna tillvara på. "Många positiva bitar att bygga vidare på", säger assisterande coachen.


Vi befinner oss på samma poäng som skåningarna inför kvällens match och laddar nu stenhårt för vårt andra besök i Ängelholm denna säsong.

– Det är en tuff match. Det brukar vara ett jäkla tryck här nere och ett starkt publikstöd. De är ett lag som spelar med hög fart och även ganska fysiskt så det måste vi vara förberedda på, säger Hedlund.

Coachen vill naturligtvis se manskapet återfinna det resultatgivande spel de hade innan helgens nederlag.

– Vi får fortsätta analysera för mot Brynäs gör vi många bra saker och skapar nog med chanser för att vinna men är lite bekväma och ineffektiva.

"Stabil defensiv"

Hedlund har såklart inga tvivel på att vi kan och ska studsa tillbaka.

– Vi har fortfarande en stabil defensiv att förlita oss på och har många spelare som är skickliga med pucken så jag är övertygad om att vi kan hitta tillbaka då vi bitvis spelar mycket bra och har många positiva bitar att bygga vidare på.

Kvällens möte mellan Skellefteå AIK och Rögle BK har nedsläpp kl 19.00 i Catena Arena. Matchen visas på Sportkanalen och via C Mores stream.