Vi söker en kock
Publicerad: 2022-06-10
Rinkside Skellefteå AB är ett helägt dotterbolag till Skellefteå AIK Hockey och vi söker nu en kock till vårt kök.

I vår dagliga drift serverar vi lunch måndag-fredag, bedriver konferensverksamhet & event. Vid Skellefteå AIK hemmamatcher höjs pulsen i arenan likaså i vår Restaurangverksamhet.

Vi lagar vår mat från grunden & söker dig som vill jobba i ett kök som ständigt vill förbättras och hålla högsta kvalitet. Vi söker dig med yrkesutbildning som har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen, gärna som både lunch och à la cartekock. Du har ett personligt driv, är kreativ och nytänkande i din matlagning. Du kommer samarbeta och jobba nära din kollega. Tillsammans skriver ni menyer, beställer varor, driver varandra framåt & lagar fantastiskt god mat.

Tjänsten är en heltid tillsvidaretjänst hos Rinkside, tillsättning sker efter överenskommelse där provanställning tillämpas. Arbetstiden är förlagd dagtid och kvällar när Skellefteå AIK spelar hemmamatch. Vi är en liten arbetsplats, därför är det viktigt för oss att hitta rätt person till vårt team. Vi söker dig som har det där lilla extra, är engagerad, stresstålig & trygg i din roll i köket.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 21 juni. Därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tillsammans skapar vi Sveriges trevligaste mötesplats.

Maila din intresseanmälan till: [email protected]

Anna Hägglund