Ladda ner spelschemat

8 juni 2022 08:10

Nu finns kalenderfilen för Skellefteå AIK's SHL-matcher 2022/2023 att ladda ner till din kalender. Väljer du att prenumerera på kalendern får du automatiskt alla eventuella ändringar och riskerar inte att missa någon match.


Inom kort kommer även alla CHL- och träningsmatcher att läggas in i kalenderfilen.

Du kan välja att antingen importera kalenderns händelser eller att prenumerera på dem. Fördelen med att prenumerera på en kalender är att förändringar i spelschemat och nya händelser automatiskt ändras i din kalender. Importerar du kalenderfilen måste du manuellt uppdatera eventuella ändringar i din kalender, alternativt radera kalendern och importera den på nytt.

PRENUMERATION:
För prenumeration kopierar du länken genom att högerklicka och välj kopiera länkadress. Därefter söker du reda på alternativet för prenumeration och klistrar in länken till kalenderfilen.

Öppna ditt mailprogram eller tjänst och sök där reda på alternativ för import eller prenumeration. Fyll därefter i nedanstående länk till kalenderfilen.

PRENUMERATION IPHONE:
Öppna Inställningar och gå till Kalender och Konton. Tryck sedan på Lägg till konto, sedan Annat och Lägg till prenumererad kalender. Ange länken nedan.

Kalendern går även att prenumerera på via Android.

IMPORT:
För import laddar du ner kalenderfilen (med filändelsen .ics) till din dator genom att klicka på länken nedan. Därefter öppnar du ditt kalenderprogram eller tjänst och söker reda på alternativ för import.

Kalenderfilen: https://calendar.ramses.nu/calendar/550/show/ske-aik.ics