Nytt intro på Annandagen
Publicerad: 2022-12-21
Pressrelease
I samband med Annandagsmatchen presenterar vi, tillsammans med Boliden, ett nytt unikt intro i Skellefteå Kraft Arena.

Vi har tillsammans med North Kingdom och Visual Magic, Yrkeshögskoleutbildning på Campus Skellefteå, vidareutvecklat konceptet Bygdens Lag med hjälp av ny teknik.

Det nya introt är byggt med en unik spelmiljö med möjlighet att uppdatera och förändra i realtid. Vi bygger upp stämningen i arenan med en resa som vi kommer att ha möjlighet att starta från norr, öster, söder och väster.

{!A}

Musiken är nykomponerad av en kompositör från Bygden: Johan Lindgren.

– Med detta projekt vill vi visa att vi är stolta över Bygden, denna stad och region och vad vi kan åstadkomma tillsammans. Vår Bygd är platsen där vi gör solida produkter av de resurser vi har. Vare sig det är mineraler från de rika markerna eller talang, kreativitet och innovation från människorna som bor här, säger Christine Nilsson, Communication Manager på Boliden Group.

– Möjligheten till att kunna ge publiken en innovativ upplevelse som skapats av ett lokala aktörer samt av studenter på Campus Skellefteå känns mycket inspirerande och nytänkande, extra roligt är att även musiken är lokalproducerad, säger Håkan Billing, Försäljning & Marknadschef i Skellefteå AIK.

Skellefteå AIK Hockey