Varmt välkommen, Anton Holm!
Publicerad: 2020-01-28
Press
Han är en forward på 29 år som snittade en poäng per match i Allsvenskan förra säsongen. Nu har han skrivit på för Skellefteå AIK för resterande delen av denna säsong. "Det ska bli grymt kul att komma till Skellefteå", säger Anton Holm.

Nackafostrade Holm kommer närmast från finska ligan och TPS där det blev 12 poäng på 31 matcher för ytterforwarden. Dessförinnan gjorde han tre säsonger i HockeyAllsvenskan (två i AIK och en i Södertälje) med ett facit på 112 poäng på 142 matcher. Nu står det klart att han ansluter till Skellefteå AIK omgående med kontrakt säsongen ut.

– Det ska bli grymt kul att komma till Skellefteå. En så fin klubb med så stark historia. Jag blev riktigt glad när de visade intresse och är oerhört motiverad inför detta, säger han.

Detta innebär SHL-debut för 29-åringen och det ser han givetvis fram emot.

– Det blir en spännande utmaning att se vart man står men jag ska försöka göra det bästa av situationen och bara gå ut och köra.

"Kul att spela tillsammans igen"

Anton återförenas även med Jesper Frödén som han hade ett gott samarbete med under tiden i AIK.

– Jag pratade lite med honom innan och det ska så klart bli kul att spela tillsammans igen. Jag ser fram emot att träffa honom och hela laget.

GM Forssell är glad över att knyta till sig den reslige vingen.

– Anton är en stor och stark forward med ett fantastiskt bra skott som gjort det bra i Allsvenskan under många år, så det ska bli kul att se vad han går för i SHL. Han är en laglojal spelare som kommer passa in bra i gruppen.

Avtalet med Anton Holm sträcker sig över resterande delen av säsongen 2019/2020.

Vid frågor: GM Erik Forssell - 070 297 27 16

Samuel Söderlund
STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS