• Huvudsponsorer

V75 SHL-RACET

SHL-Racet handlar om en tävling mellan SHL-klubbarna på ATG:s V75 Tillsammans plattform. Den klubb som under tävlingsperioden samlar ihop flest poäng vinner. Varje V75-lördag har du möjlighet att vinna genom att köpa en andel i ett av systemen från Pontus Petterström och travexperten Mikael Lundmark. Spela hem miljoner tillsammans med Skellefteå AIK!

Varje vecka kan du som andelsköpare köpa in dig på Skellefteå AIK lilla eller stora andelssystem. Förutom chans till miljonerna kommer varje spelomgång att generera en vinnande SHL-klubb där andelsköparna från vinnande klubben är med i en utlottning av ett helgpass till Elitloppet samt en signerad SHL-klubbtröja.

Vinnande SHL-klubb kommer att tituleras "SHL V75 Champions 2017" och erhålla en check om 25 000 kr. En prisutdelning kommer att äga rum under V75 omgången på Solvalla under Elitloppshelgen.

Pontus Petterström är grovjobbaren på isen som vid sidan av har ett brett idrottsintresse och i flera år tippat V75 ihop med vänner. Hans system köper du enkelt via ombud och på webben (klicka på bilden ovan) för 275 kr.

Mikael Lundmark har inte bara hästintresset utan har även jobbat inom travet i många år - han är proffstipparen som dagligen minglar i stallarna. Hans system köper du enkelt via ombud eller på webben (klicka på bilden ovan) för 131 kr.

Lycka till!

För att vara med och spela måste du vara medlem, vilket du enkelt blir genom att registrera dig här.