• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Skellefteå
SKE

Hedberg inför Timrå: "Bygga vidare"

11 januari 2019 14:45

Skellefteå AIK spenderar lördagskvällen i södra Norrland med bortamatch mot Timrå. En snabb chans till revansch som Edwin Hedberg gärna tar vara på. "Vi gjorde en bra match där senast", säger han.


Viktiga poäng står på spel i den täta SHL-tabellen och vi laddar om för en ny trepoängsjakt i Medelpad. Hedberg vet vad som krävs för att kunna utföra detta.

– Samma sak som mot Djurgården egentligen. Vi gör en bra match men lyckas inte ta tre poäng, däremot börjar vi väldigt starkt så vi får fortsätta så och bygga vidare på det.

Detta blir säsongens tredje möte med Timrå där vi gått vinnande ur de tidigare drabbningarna.

– De spelar en ganska svängig hockey, försöker vända fort och spelar lite på chans så det gäller att se upp med det och deras kontringar. Jag tycker vi gjorde en bra match där senast så vi får sikta på något liknande nu, säger Edwin.

"Stödet bakom sig"

Hedberg stod för vårt enda mål i senaste matchen och har utgjort en fartfylld formation med Söderlund och Wingerli de senaste matcherna.

– Tim är rätt lik mig och Wingerli i spelstilen. Han är en skicklig skridskoåkare och är bra på vinna sina 1 mot 1-situationer så han hjälper både sig själv och oss andra skapa att lägen så det har varit perfekt, säger han om samarbetet.

Norrlandsderbyt till ära blir bortastödet spektakulärt med flertalet North Power-bussar som tar E4:n ner för att stötta laget på plats.

– Det är grymt uppskattat! Särskilt nu när det gått lite tungt så är det extra skönt att veta att man har det stödet bakom sig, avslutar Edwin.

Lördagens möte mellan Timrå och Skellefteå AIK har nedsläpp kl 18.00 i NHK Arena. Den visas på C More Live 3 och via C Mores stream.