• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 4 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Skellefteå
SKE

Hedberg inför Timrå: "Bygga vidare"

11 januari 2019 14:45

Skellefteå AIK spenderar lördagskvällen i södra Norrland med bortamatch mot Timrå. En snabb chans till revansch som Edwin Hedberg gärna tar vara på. "Vi gjorde en bra match där senast", säger han.


Viktiga poäng står på spel i den täta SHL-tabellen och vi laddar om för en ny trepoängsjakt i Medelpad. Hedberg vet vad som krävs för att kunna utföra detta.

– Samma sak som mot Djurgården egentligen. Vi gör en bra match men lyckas inte ta tre poäng, däremot börjar vi väldigt starkt så vi får fortsätta så och bygga vidare på det.

Detta blir säsongens tredje möte med Timrå där vi gått vinnande ur de tidigare drabbningarna.

– De spelar en ganska svängig hockey, försöker vända fort och spelar lite på chans så det gäller att se upp med det och deras kontringar. Jag tycker vi gjorde en bra match där senast så vi får sikta på något liknande nu, säger Edwin.

"Stödet bakom sig"

Hedberg stod för vårt enda mål i senaste matchen och har utgjort en fartfylld formation med Söderlund och Wingerli de senaste matcherna.

– Tim är rätt lik mig och Wingerli i spelstilen. Han är en skicklig skridskoåkare och är bra på vinna sina 1 mot 1-situationer så han hjälper både sig själv och oss andra skapa att lägen så det har varit perfekt, säger han om samarbetet.

Norrlandsderbyt till ära blir bortastödet spektakulärt med flertalet North Power-bussar som tar E4:n ner för att stötta laget på plats.

– Det är grymt uppskattat! Särskilt nu när det gått lite tungt så är det extra skönt att veta att man har det stödet bakom sig, avslutar Edwin.

Lördagens möte mellan Timrå och Skellefteå AIK har nedsläpp kl 18.00 i NHK Arena. Den visas på C More Live 3 och via C Mores stream.