• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 4 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Djurgården
DIF

Effektivt Skellefteå gav Djurgården ny förlust

18 februari 2017 18:30
#SKEDIF

Djurgården har det fortsatt tufft med resultaten. I Skellefteå var Stockholmarna länge det spelförande laget, men en olycklig halvminut i tredje perioden förstörde och Skellefteå kunde ta alla tre pinnarna.


Två skridskostarka lag intog isen i Skellefteå. Efter en pigg start av Djurgården tog Skellefteå över en del, mycket tack vare tre numerära överlägen. Båda lagen hade puckar i virket, men målnollorna stod sig perioden ut.

Djurgården inledde andra med ett jätteläge för Matt Anderson, men målet kom istället en stund senare. Anderson stod då för en assist, målskytt var Niclas Bergfors. I sin andra match efter flytten till Djurgården blev han alltså målskytt när han snappade upp en lös puck framför motståndarkassen.

Djurgården drog senare på sig sin fjärde raka utvisning och till slut blev det kostsamt. Bud Holloway kvitterade med ett rappt skott från kanten.

– Vi får vara glada att vi har likaläge, Djurgården är bättre så här långt, sa Skellefteås Joakim Lindström till C More i pausen.

– Pucken studsar ut och jag har bara att lägga dit den. Vi ska fortsätta som vi gör, få ner pucken djupt och ligga på deras backar hårt, kommenterade Djurgårdens Niclas Bergfors.

"Frustrerande att inte vinna"

I tredje perioden tog matchen en snabb utveckling. Skellefteå gjorde då mål på sina två första skott på mål och gick fram till 3-1 efter sex minuters spel, Joakim Lindström och Emil Djuse målskyttar.

Mikael Ahlén fick in en reducering med två minuter kvar men närmare än Linus Hultströms stolpskott med sju sekunder kvar kom inte Stockholmarna utan den åttonde raka förlusten var ett faktum.

– Klart man är besviken, alla är engagerade och vi har en bra stämning i laget. Men det är frustrerande att vi inte vinner när vi är med i varenda match, sa Djurgårdens Calle Ridderwall till C More efter matchen.

Kommande motståndare:

  • Leksand-Skellefteå, Ons 22 feb 19:00
  • Djurgården-Färjestad, Ons 21 feb 19:00