• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Skellefteå
SKE

Islossning i tredje perioden för Växjö

19 november 2016 21:14
#VLHSKE

Det var två hårt krigande lag vi fick se under lördagskvällen i Vida Arena. Och det såg till en början ut att kunna sluta hursomhelst. Men i den tredje perioden blev det islossning för hemmalaget som inom loppet av två minuter och trettio sekunder gjorde fyra mål.


Det var ett högt tempo inledningsvis mellan Växjö och Skellefteå. Men med en hel del misstag från båda lagen. Bäst chans hade Dennis Everberg när han kom fri med Gustaf Lindvall efter att två Skellefteåspelare krockat vid blålinjen. Annars bjöds det inte på några jättefarliga chanser från något av lagen.

Det var Växjö som var det hetare laget under mittenakten. Bland annat så la Dennis Everberg en puck mot mål som Adam Brodecki var nära på att styra in. Även Olli Palola hade en bra chans när han drog in mot mål och Gustaf Lindvall, men han sköt rakt i magen på Lindvall som inte lämnade någon retur.

– Jag borde ha satt den, men förhoppningsvis kommer det fler chanser. Det är en kul match med två bra lag. Det kanske är lite låst men vi får fortsätta lägga puckar mot mål, sa Växjös Dennis Everberg till C More.

Växjö behövde bara två och en halv minut

Det var proppen ur för hemmalaget i den sista perioden. På drygt två och en halv minut gjorde hemmalaget fyra mål och Skellefteå hade svårt att få in sina puckar. Istället tryckte Växjö på för ett femte mål. Första målet gjordes av Geoff Platt som kom in i offensiv zon till vänster och la sedan pucken höger om Gustaf Lindvalls benskydd. 20 sekunder senare gjorde Josh Hennessy mål liggandes framför Lindvall. Även Olli Palola och Erik Josefsson skrevs in i målprotokollet.

– Jag får fantastisk hjälp idag. Vi har haft svårt med våra andraperioder tidigare den här säsongen. Men idag tycker jag att vi står upp i 60 minuter och visar vilket bra lag vi är, sa Växjös Viktor Andrén till C More, som idag höll nollan.