• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 4 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Skellefteå
SKE

Islossning i tredje perioden för Växjö

19 november 2016 21:14
#VLHSKE

Det var två hårt krigande lag vi fick se under lördagskvällen i Vida Arena. Och det såg till en början ut att kunna sluta hursomhelst. Men i den tredje perioden blev det islossning för hemmalaget som inom loppet av två minuter och trettio sekunder gjorde fyra mål.


Det var ett högt tempo inledningsvis mellan Växjö och Skellefteå. Men med en hel del misstag från båda lagen. Bäst chans hade Dennis Everberg när han kom fri med Gustaf Lindvall efter att två Skellefteåspelare krockat vid blålinjen. Annars bjöds det inte på några jättefarliga chanser från något av lagen.

Det var Växjö som var det hetare laget under mittenakten. Bland annat så la Dennis Everberg en puck mot mål som Adam Brodecki var nära på att styra in. Även Olli Palola hade en bra chans när han drog in mot mål och Gustaf Lindvall, men han sköt rakt i magen på Lindvall som inte lämnade någon retur.

– Jag borde ha satt den, men förhoppningsvis kommer det fler chanser. Det är en kul match med två bra lag. Det kanske är lite låst men vi får fortsätta lägga puckar mot mål, sa Växjös Dennis Everberg till C More.

Växjö behövde bara två och en halv minut

Det var proppen ur för hemmalaget i den sista perioden. På drygt två och en halv minut gjorde hemmalaget fyra mål och Skellefteå hade svårt att få in sina puckar. Istället tryckte Växjö på för ett femte mål. Första målet gjordes av Geoff Platt som kom in i offensiv zon till vänster och la sedan pucken höger om Gustaf Lindvalls benskydd. 20 sekunder senare gjorde Josh Hennessy mål liggandes framför Lindvall. Även Olli Palola och Erik Josefsson skrevs in i målprotokollet.

– Jag får fantastisk hjälp idag. Vi har haft svårt med våra andraperioder tidigare den här säsongen. Men idag tycker jag att vi står upp i 60 minuter och visar vilket bra lag vi är, sa Växjös Viktor Andrén till C More, som idag höll nollan.