• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Skellefteå
SKE

Skellefteå bröt Karlskronas segersvit

15 oktober 2016 21:25

Det var länge mållöst i mötet mellan Karlskrona och Skellefteå. Men med drygt tio minuter kvar av matchen lossnade det för Skellefteå, som snabbt därefter utökade ledningen till 2-0 och innan slutsignalen kunde Karlskrona få in en reducering. Vinst för bortalaget och Karlskronas segersvit är nu bruten.


Det var en intensiv första period mellan Karlskrona och Skellefteå, men den slutade 0-0 mycket tack vare målvakterna. Närmast var Filip Cruseman i inledningen av perioden tack vare att Skellefteå slarvat med pucken bakom eget mål.

– På i alla fall ett av de lägena ska det vara mål. Det är alldeles för dåligt! Men det är lite upp och ner. Samtidigt som vi får ett par chanser på dem så har de ett par på oss. Båda lagen är duktiga i den offensiva zonen sa Filip Cruseman till C More.

Under den andra perioden så var det Karlskrona som startade klart bäst. Men Skellefteå jobbade sig in mer och mer och Joakim Lindström var nära att ge gästerna ledningen men pucken tog i stolpen.

Islossning i tredje perioden

Det var fortsatt mållöst i den sista perioden fram tills det var drygt tio minuter kvar. Först klev Adam Pettersson fram på vänsterkanten och styrde snyggt in 1-0 efter en passning från Johan Alm. Snabbt därefter utökade man till 2-0 genom Sebastian Aho. Karlskrona gav inte upp och man fick in ett reduceringsmål med drygt tre minuter kvar, men mer än så blev det inte.

– Vi har bra tålamod och håller oss till det vi ska. Vi var mer intensiva idag än vad vi har varit och det känns bra. Det är bara jobba på! Åka mycket skridskor och lägga puckar på mål. Det är dom gamla klyschorna som gäller, sa Adam Pettersson till C More.