• Huvudsponsorer

Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 24 Jan (1 match)
Tor 26 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Fre 03 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Ons 22 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)

FAQ runt biljetter säsong 16-17

När släpps de lösa biljetterna i serien?

Biljettsläpp till den första halvan av serien (24/9-8/12 ) sker 1 september 10.00

Andra halvan (21/12-9/3) släpps 1 november 10.00

Var köper man biljett?
Biljetten köper du här på vår hemsida (där du gör ditt köp och väljer att skriva ut din biljett i din skrivare alt öppnar biljetten via din mail i telefonen), Ingers Kiosk , Skellefteå Turistbyrå, Ica MAXI, COOP Forum eller i biljettluckan matchdag. Köp förköp för att undvika långa köer på arenan.

Studio Arcusticum i Piteå fortsätter att sälja våra biljetter även under denna säsong vilket vi är glada för.

Är det någon skillnad på ståplatspriset beroende på vart man köper?
Ja! Om du gör ditt köp via webben är en biljett 20 kr (vuxen) alt 10 kr (ungdom) billigare under grundserien. Ordinarie pris på övriga ställen.

När öppnar biljettluckan?
Biljettluckan öppnar två timmar före matchstart och har öppet några minuter in på matchen. Här kan du köpa kvarvarande biljetter eller hämta ut redan bokade. Kortbetalning (ej Diners eller Amex) eller kontant gäller om inget annat har avtalats.

Erbjuder ni seniorbiljetter?
Ja! Till varje veckomatch under grundserien har du möjlighet att via Turistbyrån köpa sittplatsbiljett för 120 kr, där dessutom kaffe inkluderas. Fikat hämtar du i kiosken vid J-läktaren.

Studenrabatt. Finns det?
Ja! Visa upp ditt mecenatkort vid ditt köp får du biljetten till ungdomspris (80 kr. Ord.pris 130kr). Säljs ej via webben, enbart via våra ombud eller via biljettluckan. Erbjuds ej under slutspel.

Har ni några fler biljetterbjudanden?
Vi erbjuder "familjebiljetter" varje match för 120 kr/st på rad 1-4. Lördagar och vid lov då det är familjedag utökar vi platserna att finnas hela kortsidan och vid stort intresse även i kurvor mot kortsida. Erbjuds ej då vi möter Luleå eller i ett eventuellt finalspel. Säljs både på webben och turistbyrån.
Läs mer om villkoren under länken ”Familjebiljetter”.

"Tillsammans" är ett annat erbjudande via webben till dig och dina kompisar. Finns till sittplats alla matcher (utom mot Luleå) och på ståplats under veckodagar. Sittplatspaketet innehåller tre biljetter för 585 kr (ord.pris 675 kr) och tre biljetter till ståplats för 300 kr (ord pris 330 kr). Säljs på webben och via AIKs kontor.

Vi som inte bor i centrala stan med omnejd och vill kunna nyttja erbjudanden som bara erbjuds via Turistbyrån. Hur tänker ni där?
Har man inte möjlighet att besöka turistbyrån eller att någon i bekantskapskretsen kan köpa, ska man givetvis ta kontakt med oss så hjälper vi till.

Har ni presentkort som går att använda i Rinkside eller Skellefteå AIK?
Ja vi har presentkort både till lösa biljetter och matchpaket. De säljs för närvarande endast hos oss på kontoret och är giltiga 1 år från inköpsdatum.

Varför dyker det upp bra biljetter så nära match. Håller ni på bra biljetter?
Vi håller på ett antal biljetter till Rinksides matchpaket. Våra bokningsregler till Rinkside säger att man kan avboka tre dagar innan bokat matchtillfälle. På grund av detta kan biljetter läggas tillbaka nära matchstart. Det gäller oftast kortsidan, B, C och E-läktaren. Ibland även på H.

I början av varje säsong håller vi även på bra stolar till blivande årskortskunder.

Varför finns så många (oftast bra) stolar lediga i arenan, då man inte kan köpa några vettiga ute på stan!
En stor del av arenan består av årskortsägare. Då de inte är på matchen innebär det att tomma stolar finns. De upplevs lediga.

I dag finns en funktion för årskortsägare att skicka sin biljett vidare om man inte själv kan vara på plats. Det är något som vi bearbetar att alla ska prova på att använda.

Hur räknar ni publiksiffran?
I publikredovisningen ingår alla köpta biljetter och årskort, inte bara antal fysiska personer som gått in genom entrén.

Ståplatsbiljetter till borstastå. Varför säljer ni bara dem ibland via webben?
Bortaklackens platser hanteras i första hand av respektive supporterklubb. Vi har möjlighet att vid vissa matcher sälja ett begränsat antal via webben.

Ta kontakt med din supporterklubb för mer info. Arrangerad resa ger förtur till läktaren.

Vilken ålder gäller för ungdomsbiljett?
Under säsong 2016-2017 räknas ungdom född 96-09. Yngre barn har fri entré till ståplats i målsmans sällskap. Fri entré för de yngre gäller inte  vid risk för utsålt eller match mot Luleå, hemvändarmatchen 28/12 eller vid ett eventuellt slutspel.