Inför Djurgården - Skellefteå AIK
Publicerad: 2020-11-16
Vi avslutar vår lilla bortaturné på Hovet denna måndagskväll. Säsongens första möte med Djurgården står runt hörnet och här är senaste nytt om laget inför matchen.

Läget i laget:
• Vi ställer upp med 7 backar och 12 forwards i kvällens match. Line-up släpps ca 2 timmar innan nedsläpp.

• Oscar Eriksson och Jacob Olofsson kommer inte till spel ikväll.

• Siffror inför matchen:
#28 Jesper Frödén gjorde vårt första mål i lördagens match mot Oskarshamn och har därmed 10 fullträffar hittills denna säsong. Han delar skytteligaledningen i SHL med Färjestads Daniel Viksten.

#96 Rickard Hugg avgjorde lördagens match med sitt mål i sudden, vilket var hans totalt fjärde fullträff denna säsong. Han har skjutit 28 skott på mål och snittar en speltid på 14:53 per match.

Tränarkommentar, Andreas Falk:
– Vi gjorde en bra match senast så vi vill fortsätta bygga på det. Jag tycker vi hade en stark noggrannhet med klubborna, en hög tävlingsnivå och mycket maxåkning. Vi har givetvis snackat om att göra mer mål och tryckt på det en längre tid men nu har vi fått lite bättre mönster så det gäller bara att puckarna studsar rätt. Vi gör bra saker där ute så vi vill inte ändra på så mycket utan bara fortsätta vara aggressiva samt vårda och bibehålla pucken.

TV/media:
• Kvällens match har nedsläpp kl 19.00 på Hovet och visas på kanalen C More Live samt via C Mores stream (app + hemsida).
Klicka här för att komma till sändningen

• Följ oss via våra sociala medier för uppdateringar runt laget under matchdagen.
Instagram
Facebook
Twitter

{!C}

Samuel Söderlund