U18 föll efter fem insläppta i boxplay
Publicerad: 2016-11-27
Ungdom
U18 förlorade andra raka matchen i J18 när laget gästade IF Sundsvall Hockey under söndagen. Vi lyckades hämta ikapp underläge två gånger om, men tillslut drog hemmalaget de längsta strået.

Det var länge en jämn match i Sundsvall Energi Arena som tio minuter innan slutet var helt utjämnad. Sundsvall tog en tidigt ledning med 1-0 innan Sander Olsen gjorde 1-1 på pass från Kristian Eriksson och Johan Warg.

I andra perioden drog hemmalaget ifrån och lede med 3-1 inför den tredje. Två av målen hade kommit när vi var en man mindre på isen.

Då vaknade vi till igen och lyckades göra 3-2 via Christopher Van Doorn. Bara minuten senare gjorde Sander Olsen sitt andra för dagen som betydde 3-3.

Då satte vi oss på nytt i det läget som vi tidigare släppt in två mål på. I numerärt överläge lyckades Sundsvall göra hela tre mål inom loppet av fyra minuter och matcher var förlorad. Trots att vi vann skotten med 36-22

Trots två förluster ligger vi på en tredje plats med goda möjligheter att nå J18 Allsvenskan. Med fyra matcher kvar har vi sju poäng ner till strecket och bara två poäng upp till förstaplatsen.