Säsongspremiär för Skellefteå AIK-podden
Publicerad: 2018-09-11
Nu finns säsongspremiären för Skellefteå AIK-podden ute där du lyssnar på podcasts. Gäst är Skellefteå AIK:s Jonathan Pudas, målbäst bland alla backarna i ligan förra SHL-säsongen.

I ett samtal om hockeyn och livet får du lära känna Jonathan Pudas närmare. Jonathan intervjuas av Jonas Fahlman och berättar bland mycket annat om uppväxten i Kiruna, hur han hamnade i Skellefteå AIK första gången som junior, tillsägelsen av mamma, Jimmie Ericssons practical joke som han ruvar på hämnd för, vilket omklädningsrum som han rankar som sämst i SHL, det nya livet som pappa och varför AIK blir en guldkandidat även den här säsongen.

Plus att Jonathan svarar på ett antal frågor från er som tog chansen att skicka förslag på frågor i kommentarsfältet på vårt Instagramkonto inför inspelningen.

Vi vill gärna höra dina tankar och funderingar när du lyssnat, och tar gärna emot önskemål om kommande gäster, så lämna dina synpunkter om Skellefteå AIK-podden på mejl till oss: [email protected]

Här kan du ladda ner och lyssna i iTunes eller Acast.

Du kan även lyssna på de tre tidigare avsnitten av Skellefteå AIK-podden med Pär Lindholm, Jimmie Ericsson och Tommy Samuelsson som gäster.

Trevlig lyssning!

Anna Hägglund