• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr

Avsnitt 3 av Skellefteå AIK-podden

12 juni 2018 15:19

Nu finns tredje avsnittet av Skellefteå AIK-podden ute på iTunes & Acast. Gäst den här gången är Skellefteå AIK:s nygamle tränare Tommy Samuelsson.


I ett samtal om hockeyn och livet får du lära känna Tommy Samuelsson närmare. Tommy intervjuas av Jonas Fahlman och berättar bland mycket annat om vad som låg bakom framgångarna under sin tidigare säsong i Skellefteå AIK, den som slutade med SHL-avancemang 2006, sin ledarskapsfilosofi, hur han tänker coacha laget kommande säsong, vad han har lärt sig av den gemensamma tiden som ledare i Tre Kronor med Skellefteå AIK-legendaren Hardy Nilsson, när han tackade nej till IFK Göteborg, och sitt tidigare okända smeknamn från sin tid som landslagsspelare. Plus att Tommy svarar på ett antal frågor från er som tagit chansen att skicka förslag till frågor i våra sociala medier inför inspelningen.

Vi vill gärna höra dina tankar och funderingar när du lyssnat, och tar gärna emot önskemål om kommande gäster, så lämna dina synpunkter om Skellefteå AIK-podden på mejl till oss: [email protected]

Podden finns att lyssna på iTunes och Acast.

Trevlig lyssning!