Inför Färjestad - Skellefteå AIK
Publicerad: 2021-03-29
Vi kliver in i vår sista omgång av SHL-grundserien 20/21 och gör det mot Färjestad borta. Det är samma matchtrupp som sist och coachteamet vill se en stark avslutning ikväll. Läs hela lägesrapporten här.

Läget i laget:
• Vi ställer upp med 12 forwards och 7 backar i denna match. Line-up släpps ca 2 timmar innan nedsläpp.

• Saknade spelare:
– Jacob Andersson
– Tuomas Kiiskinen
– Simon Robertsson

• Siffror inför matchen:
#2 Adam Wilsby visade framfötterna i sin återkomst efter korta frånvaron och satte ett fint mål tidigt i andra perioden senast. Det var hans totalt femte fullträff för säsongen.

#45 Oscar Möller stod för fortsatt poängproduktion i fredagens storseger med 1 mål och 2 assist som slutfacit. Kaptenen har nu 5 mål och 5 assist på de 7 senaste matcherna.

Tränarkommentar, Stefan Hedlund:
– Vi vill avsluta serien på samma sätt som mot Malmö. Att vi spelar med hög intensitet, att vi har mycket puck och kan styra spelet på det sättet samt att vi fortsätter att se vassare och vassare ut i powerplay. Vi gjorde ju mål där sist. Det är vad vi skulle vilja att vi avslutade med för att greja en tredjeplats och gå in med en bra känsla i slutspelet.

Stödbiljetter:
• Skicka 50 kr (eller valfritt belopp) till swishnummer 123 513 93 32
En stödbiljett är en gåva till Skellefteå AIK Hockey.

TV/media:
• Kvällens match har nedsläpp kl 18.00 i Löfbergs Arena och visas på Sportkanalen samt via C Mores stream (app + hemsida).
Klicka här för att komma till sändningen

• Line-up och annan info om matchen får du via våra sociala medier:
Instagram
Facebook
Twitter

Samuel Söderlund