J20 stod för poängen i helgen
Publicerad: 2020-01-27
Juniorkollen
Det blev en tuff helg för juniornerna som tillsammans knep en trepoängare i kampen om slutspel i sina respektive serier. J20 stod för denna viktoria efter 5-3 borta mot Mora.

J20 inledde helgen i Dalarna där man inledde med en riktig kalldusch och 0-2 efter fem minuter. Denna stek vände man dock på med upphämtning redan samma period, följt av två mål till i andra. Slutsiffrorna skrevs till 5-3 för svart och gult efter bland annat två mål av Kevin Kariander och 1+1 av William Persson. Söndagens matiné gav samma siffror men till Färjestads favör. Förlusten till trots håller sig Marklund & Aaros grabbar kvar i fortsättningsserines tabelltopp.

J18 huserade på hemmaplan med Lidingö som första motståndare. Stockholmarna tog hem denna drabbning med 4-0. Därefter stod Gnaget på besökande sidan i en tät och grinig tillställning som gästerna slutligen rodde hem med 3-2. Svartgula målskyttar var Markus Aaw och Simon Robertsson. Laget ligger på sjunde plats i Allsvenskan Norra med fyra poäng upp till slutspelsstrecket.