Skellefteå Kraft förlänger samarbetet med Skellefteå AIK Hockey
Publicerad: 2022-04-26
Pressrelease
Vi kan med stolthet presentera dubbla förlängningar av det starka samarbetet mellan Skellefteå AIK Hockey och Skellefteå Kraft. Det befintliga samarbetsavtalet förlängs med 6 år och arenaavtalet med 10 år. Framåt – tillsammans!

Skellefteå AIK har sedan långt tillbaka haft en stark relation med Skellefteå Kraft och är nu stolta att presentera en förlängning av det befintliga samarbetsavtalet. Det nya avtalet sträcker sig över de kommande 6 säsongerna.

– Vårt samarbete med Skellefteå Kraft ger oss mycket goda möjligheter att långsiktigt utveckla hela vår verksamhet inom Dam-, Herr- och Ungdomsishockeyn, säger Skellefteå AIK:s marknads- och försäljningschef Håkan Billing.

Vi kan i samband med detta även presentera en avtalsförlängning av arenanamnet. Vi kommer med glädje och stolthet att fortsätta husera i Skellefteå Kraft Arena – över de kommande 10 åren.

– Skellefteå Kraft ser en god utväxling genom vårt sponsorskap och arenanamnet. Vi hoppas också att vår sponsring ger en fortsatt god utveckling av damhockeyn, säger Joachim Nordin, VD och koncernchef, Skellefteå Kraft.

Länk: Skellefteå Krafts hemsida

Samuel Söderlund