Möller redo för kvart 3: "Högt tempo"
Publicerad: 2018-03-23
AIKTV
Det är dags för tredje kvartsfinalkampen mellan Skellefteå AIK och Färjestad. Känslorna har byggts upp i denna matchserie och Oscar Möller är förberedd inför fredagens nedsläpp. "Gäller att ändå vara kall", säger han till AIKTV.

Första två mötena har varit fyllda med både fart och känslor, vilket stärktes avsevärt av onsdagens härliga inramning i Skellefteå Kraft Arena.

– Det var jättekul att komma in till det här. Mycket folk och tjockt på Västra Stå så det var grymt. Högljutt och precis som en slutspelsmatch ska vara, säger Oscar Möller om stämningen.

Nu ställer AIK om för kvartsfinal tre och där vill #45 se fortsatt fokus.

– Vi vill ju spela med högt tempo och det känns som de har svårt att hänga med när vi väl gör det så vi får försöka göra det över 60 minuter imorgon (fredag).

"Mycket känslor"

Oscar nätade i första kvarten och uppskattar den prestige som byggts upp i denna matchserie.

– Det är ju mycket känslor men det gäller att ändå vara kall i huvudet så man inte drar på sig några onödiga utvisningar och sätter sitt lag i en dålig situation.

Han fortsätter:

– Spela hårt, stå upp för dig själv och för laget om någonting händer. När vi vallar pucken så försök att få ner den djupt i anfallszon och attackera mål.

Fredagens kvartsfinal har nedsläpp 19.00 i Löfbergs Arena. Flertalet har bokat bord på Rinkside, gör det du också!
BOKA BORD HÄR

Webbredaktör Samuel Söderlund