• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Idag 22 April Apr
Tisdag Tis 24 April Apr
Torsdag Tor 26 April Apr
Lördag Lör 28 April Apr

Engcon blir ny huvudsponsor

18 maj 2017 13:30
Bildbyrån
OLA WESTERBERG / Bildbyrån
Sponsor

Världsledande tiltrotator-tillverkaren Engcon är nu inne på tionde året som en av Skellefteå AIK:s större sponsorer och nyligen blev det klart att de växlar upp och blir huvudsponsor under de tre kommande säsongerna. Detta innebär att Engcon kommer att öka sin exponering i Skellefteå Kraft Arena samt synliggöras tydligare tillsammans med Skellefteå AIK i offentliga sammanhang. Det uppskattade försäsongslägret i Engcons hemort Strömsund kommer även fortsättningsvis vara en naturlig del av Skellefteå AIK:s uppladdning inför stundande säsong.


Efter 10 år som partners står det klart att samarbetet mellan SHL-laget Skellefteå AIK och Engcon får en fortsättning med tre år, men nu som huvudsponsor. Engcon är världsledande tillverkare av tiltrotatorer - en slags handled för grävmaskiner - och det var företagets grundare Stig Engström som 2007 tog initiativet till samarbetet. En viktig del i avtalet, förutom sponsringen till klubben, är att det inför varje säsongspremiär läggs ett försäsongsläger där det då också spelas en träningsmatch mot ett ytterligare elitlag i Dunderhallen i Engcons hemort Strömsund.

– Hockeylägret med tillhörande match har varit ett väldigt uppskattat inslag för så väl klubben som för oss som bor och verkar i Strömsund. För mig är det viktigt att sätta en lokal prägel på vårt samarbete med Skellefteå AIK och på så sätt låta min hembygd få ta del av samarbetet, berättar Stig Engström.
– Dessutom har vi även nyttjat vårt samarbete affärsmässigt, genom att ständigt anordna kundevent i samband med matcherna vart än i landet Skellefteå AIK spelar och det kommer vi fortsätta utveckla säger Stig Engström.

Skellefteå AIK:s klubbdirektör Pea Israelsson gläds över det fortsatta samarbetet.
– Vi är otroligt glada över att Engcon nu väljer att kiva upp som en av våra huvudsponsorer och vi kommer arbeta för att utveckla samarbetet så att det ska ge ännu mer tillbaka till dem och Strömsund säger Pea Israelsson.

Stig Engström menar att samarbetet med Skellefteå AIK har gett ett stort avtryck bland de hockeyintresserade i entreprenadbranschen.
– Ja, jag tror inte att någon hockeyintresserad i vår bransch missat vårt samarbete och som samarbetspartner och som blivande huvudsponsor är vi stolta och gläds över lagets framgångar. Att vi nu dessutom har en spelare från Strömsund då Henrik Hetta spelar med Skellefteå AIK gör det ännu bättre, avslutar Stig Engström.