• Huvudsponsorer

Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr

Säsongen över för U18 - efter jätterysare

20 mars 2017 07:57

U18 förlorade en rafflande åttondelsfinal mot Leksand och är nu utslagna ur slutspelet. Trots underläge med både 1-3 och 2-4 lyckades vi komma tillbaka, men föll snöpligt i förlängningen.


Efter lördagens storförlust med 10-3 hade Leksand utjämnat åttondelsfinalen och det skulle bli en tredje och direkt avgörande match under söndagen.

Trots att Leksand dominerade skotten i den första perioden var det vi som tog ledningen. William Persson gjorde målet och plötsligt var vi för tillfället i kvartsfinal.

I slutskedet av den första perioden lyckades Leksand vända matchen och i den andra perioden ryckte de ifrån till 3-1. Men vi gav oss inte och först kunde Albin Eriksson reducera till 2-3, innan Leksand på nytt skaffade sig ett tvåmålsövgerläge, innan andra perioden var över.

I tredje perioden visade killarna stark lagmoral och lyckades göra två raka mål och kvittera matchen, genom Filip Engarås och Jonatan Berggren. Samtidigt stod Elias Moberg för en strålande insats i målet och räddade hela 41 skott under matchen.

Matchen gick till förlängning, där vi fick inleda i numerärt underläge. Då dröjde det bara en minut och femton sekunder så avgjorde Leksand och slog ut oss ur slutspelet.

Därmed är säsongen över för U18, som föll på målsnöret. Både U18 och U20 slogs ut i åttondelsfinalen och nu väntar snart försäsongsträning så tar vi nya tag nästa säsong.

Tack för underhållningen!