Full pott för J18 i helgen
Publicerad: 2019-10-14
Ungdom
Dubbla matcher väntade för Skellefteå AIK i J18 Elit Norra denna helg där slutsumman blev två fyramålsvinster av två möjliga.

Först väntade Sundsvall i C-hallen och där blev att åka av. Två mål av Kalle Holmberg och vi hade ledning 3-1 i första paus. Därefter väntade en riktig målkavalkad med fyra mål på sju minuter från svart och gult, vilket slutligen gav ställningen 8-2 på tavlan efter två spelade perioder. Slutresultatet skrevs till 8-4 som tidigare nämnt.

Söndagen spenderades i A-hallen och med Timrå som gästande lag. Här stod man för en ny vass andraperiod med tre svartgula mål och surfade på den momentumvågen matchen ut. Segersiffrorna skrevs till 5-1 med en tämligen stabil kugge längst bak i Nils Wallström som motade 31 skott.

Härnäst väntar Vännäs på hemmaplan denna onsdag.

MATCHFAKTA, J18 Elit Norra:
Skellefteå AIK - IF Sundsvall 8-4
(3-1, 5-1, 0-2)
Mål: Kalle Holmberg 2, Per Jonsson, Axel Bergqvist, Isak Saveski, Emil Lööv, Edvin Anthony, Markus Aaw.
Skott: 28-19 (11-3, 10-5, 7-11).
Utv-min: 8-8.

Skellefteå AIK - Timrå IK 5-1
(1-0, 3-1, 1-0)
Mål: Samuel Bergmark, Per Jonsson, Mattias Harris, Kalle Holmberg, Lukas Johansson.
Skott: 27-32 (7-7, 14-16, 6-9).