• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Torsdag Tor 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Idag 22 April Apr
Tisdag Tis 24 April Apr
Torsdag Tor 26 April Apr
Lördag Lör 28 April Apr

Både U18 och U20 vände och vann

9 januari 2017 16:37
Ungdom

Både U18 och U20 förlorade sina premiärmatchen i lördags, när serierna startad om efter jul. Båda låg också under i matcherna på söndagen. Det tredje de har gemensamt är att de vända underläge till tre poäng.


U20 Lyfte sig och vann

U20 förlorade den första matchen i fortsättningsserien mot Djurgården men revanscherade sig under söndagen när vi vände och vann borta mot Solna AIK. Efter ett tvåmålsunderläge vaknade vi till och vände på tillsättningen. Mycket tack vare Albin Eriksson.

Khalid Ibrahim var tillbaka i spel med U20 efter en tid med a-laget. Han visade direkt varför han gjort sig förtjänt av spel i SHL. I den tredje perioden reducerade han till 1-2, efter att Solna tagit ledningen med 2-0 i den andra perioden.

Albin Eriksson och Jesper Rosdahl stod för passningspoängen till första målet, därefter tog den förstnämnde över huvudrollen i matchen. På mindre än två minuter gjorde han två mål i mitten av den tredje perioden och var direkt inblandad i alla målen när vi vände matchen från 0-2 till 3-2.

Därefter väntade ett försök från hemmalaget att ta sig in i matchen igen. Men när det återstod två sekunder avrundande Hugo Danielsson tillställningen med ett mål i tom bur.

Matchen slutade med seger, 4-2, men skotten dominerade Solna och vann den statistiken med klara 44-28. Filip Eriksson stod för en strålande insats mellan stolparna och motade hela 42 skott under matchen.

Efter två matcher har U20 spelat ihop fyra poäng. Till helgen fortsätter seriespelet med två matcher hemma mot Södertälje och Linköping.

U18 knöt näven i fickan

**U18 åkte på en tung smäll när J18 Allsvenskan startade i lördags. Borta mot Brynäs föll laget med 8-2, något som Timrå fick betala för. **

I bortamötet med medelpad-gänget var det hemmalaget som tog ledningen och höll den efter första perioden. I andra perioden fick vi kontakt igen, när Jonathan Granström spelade fram Christopher Van Doorn i powerplay. Halvvägs in i matchen fullbordades vändningen när Elias Klockare serverade Alexander Kemppainen.

Timrå lyckades visserligen kvittera till 2-2 i slutet av andra perioden, men i början av den tredje tog vi ledningen på nytt. Melker Gustavsson och Sebastian Hedén stod för förarbetet till William Perssons 3-2-mål. Därefter gjorde Hedén själv 4-2, när han spelades fram av Adam Wilsby och Måns Forsfjäll.

Vi lyckades knyta näven i fickan efter premiärförlusten mot Brynäs. Matchen slutade 4-3 till vår fördel, trots att vi bara lyckades skjuta 15 skott mot Timrås mål. Erik Åström stod för en kanoninsats i Skellefteåmålet när han motade 29 av 32 skott.

Nästa match spelas på lördag. Då väntar ett hemmamöte med Färjestad.