Inför Skellefteå AIK - Leksand
Publicerad: 2021-02-18
Vi jagar revansch från både tisdagens nederlag och på kvällens gästande lag, Leksand, som tagit de två senaste duellerna. Tränare Hedlund meddelar att vi gör det med samma matchtrupp som senast. Läs hela lägesrapporten här.

Läget i laget:
• Vi ställer upp med 13 forwards och 7 backar i denna match. Line-up släpps ca 2 timmar innan nedsläpp.

• Saknade spelare:
– Andreas Wingerli
– Jacob Andersson

• Siffror inför matchen:
#17 Pär Lindholm gjorde sin första match efter återkomsten i tisdags och stod för 1 mål i matchens slutskede. Han bildade inledningsvis formation med Jonatan Berggren och Rickard Hugg men spelade bitvis med Joakim Lindström och Melker Karlsson i period tre.
– Vi kommer starta som senast, sedan när Wingerli kommer tillbaka får vi se över hur vi formerar oss då, säger tränaren Stefan Hedlund om formationerna inför kvällens match.

#28 Jesper Frödén prickade in sitt 20:e mål för säsongen i tisdags och har även gjort poäng i fyra matcher i följd.

Tränarkommentar, Stefan Hedlund:
– Vi måste få upp tävlingsnivån och initiativet från start. Att vi verkligen går och gör det hårda jobbet som vi gjort tidigare. Vi saknade några procent av det sist och då blir man straffade i SHL, då det är en tät liga med många bra lag, så det gäller att vi är med till 100%.

TV/media:
• Kvällens match har nedsläpp kl 19.00 i Skellefteå Kraft Arena och visas på Sportkanalen samt via C Mores stream (app + hemsida).
Klicka här för att komma till sändningen

• Följ oss via sociala medier för fler uppdateringar:
Instagram
Facebook
Twitter

Samuel Söderlund