Bud ser fram emot Älska Skellefteå: "Fantastiskt"
Publicerad: 2017-09-29
AIKTV
När Skellefteå AIK gästar Djurgården under lördagen kommer det vara till tonerna av publiklockande evenemanget Älska Skellefteå. "Det är alltid härligt att ha bra stöd på bortamatcherna", säger Bud Holloway inför matchen.

Vi kommer ha ett fyrsiffrigt antal supportrar på plats i Hovet denna lördag, vilket uppmuntrar till en kokande het stämning i arenan då Djurgårdens supportrar brukar kunna leverera rejält stöd till sitt lag match efter match.

Hemmalaget har inlett säsongen lite varierat, med första trepoängaren i senaste rundan. Då besegrades Brynäs med 3-1 och två av frontfigurerna i bortasegern var hemvändande Andreas Engqvist och NHL-meriterade René Bourque, som båda förstärkt laget till denna säsong.

"Har saknat det"

En som gjorde efterlängtad säsongsdebut i torsdags var Bud Holloway. Han är synnerligen nöjd över att ha kommit igång med det egna SHL-spelet.

– Det var kul! Man har saknat det då man inte har spelat på ett tag. Resultatet till trots var det ändå kul att vara med på isen igen, säger han till AIKTV.

Han är också medveten om vad som måste förbättras till lördagens match.

– Vi gjorde en bra match mot Växjö. Vi måste bara vara lite tuffare på pucken och runt målet.

Avslutningsvis ser Bud fram emot att spela inför den stora AIK-publik som väntas på Hovet.

– Det kommer bli fantastiskt! Det är alltid härligt att ha bra stöd på bortamatcherna.

Årets Älska Skellefteå-match har nedsläpp lördag kl 15.15. Ni som inte är på plats - se den på Rinkside! De visar alla bortamatcher.

Webbredaktör Samuel Söderlund