• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Idag 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Alvarez om första isträningen: "Mäktigt"

8 augusti 2018 08:57
Försäsong

Han presenterades till tonerna av Peps Persson och stort jubel från de 5000 besökarna. Robin Alvarez blev helt klart tagen av säsongens första isträning som gick av stapeln under tisdagen. "Aldrig varit med om dess like", säger han.


Robin var, likt hela laget, glad över att äntligen få äntra isen i Skellefteå Kraft Arena och uppskattade det enorma läktarstödet som visade sig där inne.

– Ganska ovant, får jag säga! Jag har aldrig gått ut på en träning inför 5000 personer förut så det var riktigt spännande. Att kliva ut på isen och bli introducerad så här, det var mäktigt.

Årets första isträning hade lite nytt format med en rad NHL-gäster och en fyra grenars skills competition som ägde rum.

– Det var väldigt roligt! Nu hade jag prickskytte och handlederna blev lite stela kändes det som. Man känner sig stressad fast man har 30 sekunder på sig så jag hade nog mer tid på mig än jag trodde men det var ett kul inslag, helt klart.

"Härlig stämning"

Alla nya segment på träningen uppskattades tydligt av publiken och även av spelarna själva.

– Som jag sa, jag har aldrig varit med om dess like. Det var härlig stämning och mycket jubel. Många av grabbarna bjöd på sig själva och det var mycket skratt så jag tror många som var här tyckte att det var värt att gå hit, säger Alvarez.

Detta gav givetvis en fin försmak på SHL-säsongen som väntar.

– Man blir ju inte mindre taggad direkt, efter att ha gått ut på isen med så mycket publik. Inte så nöjd med matchen på slutet kanske. Vi fick torsk så vi får analysera lite videor och se vad vi gjorde för fel, avslutar han med ett skratt.