Holloway redo för kamp mot Färjestad
Publicerad: 2017-11-15
AIKTV
12 dagar sen senast – nu är vi tillbaka i Skellefteå Kraft Arena för att ta oss an tabelltvåan Färjestad i ett riktigt tungviktsmöte. "Kommer krävas en väl utförd insats", säger Bud Holloway inför torsdagens nedsläpp.

Detta blir Färjestads andra besök hos oss, samt deras andra raka bortamatch då de befinner sig på lite av en Norrlandsturné med 1-4-förlust mot Luleå under tisdagens fullspäckade omgång.

Senaste mötet var i vår hemmapremiär där värmlänningarna drog längsta strået med vinst 5-2. Nu har vi alltså chans till revansch i en duell som brukar bli av det hetare slaget.

"Håller oss till våra styrkor"

En som var på gott spelhumör i tisdagens match mot Örebro var Bud Holloway. Han trivdes bra bredvid kedjekompisarna Adam Pettersson och Jesper Olofsson.

– De är båda väldigt snabba och skickliga spelare så jag försöker mest öppna upp ytor för dem att åka på för att sedan hitta av dem när de fått upp farten, säger han om sitt goda sällskap.

Bud är också medveten om förutsättningarna för att få Färjestad på fall.

– Det kommer krävas en väl utförd insats från oss. Vi jobbar fortfarande på att kunna vara det bästa vi kan vara varje match, med att följa vårt spelsystem och så vidare, så om vi håller oss till våra styrkor och spelar med hög energi och snabbhet borde vi kunna nå framgång.

Torsdagens batalj har nedsläpp kl. 19.00 i Skellefteå Kraft Arena!
KÖP DIN BILJETT HÄR

Webbredaktör Samuel Söderlund