Vi uppmärksammar "Linkan" för 500 SHL-matcher
Publicerad: 2017-02-08
#kärleksveckan2017
Torsdag 16 februari händer det mycket i arenan runt matchen då vi bland annat erbjuder singelmingel, samlar in pengar till cancerfonden och uppmärksammar Fredrik Lindgren för ännu en milstolpe!

En tuff match väntar Skellefteå AIK denna nästa hemmamatch då laget tar emot serieledande Växjö Lakers. Innan matchen kommer vi att uppmärksamma trotjänaren Fredrik "Linkan" Lindgren, som inte bara innehar rekordet på flest spelade matcher i klubben utan nu även nått 500 matcher i SHL!

2 för 1
Eftersom att det är Alla Hjärtans Dag strax innan så har du möjlighet att bjuda med någon du tycker om. Biljetterbjudandet gå 2 betala för 1 gäller både på webben och hos Skellefteå Turistbyrå.

Hälsa via mediakuben
Och har du ingen hjärtevän så har vi singelmingel med bar i Studio 27 på logeplan norra sidan (uppgång via trappen i nordvästra hörnet). Du kan även hälsa till någon du tycker om genom att fylla i formuläret här senast onsdag 15:e februari kl 12.00.

Insamling till Cancerfonden
Hela veckan går i kärleken och omtankens tecken, och denna kväll uppmärksammar vi och samlar in pengar till Cancerfonden. Både genom swish (1235752944) och 50/50-lotteriet (där går halva potten till insamlingen och andra halvan till en vinnare).

kärleksveckan2017

Anna Hägglund