U20: Serieledarna blev för svåra
Publicerad: 2016-11-25
Ungdom
Serieledarna Leksand blev för svåra att rå sig på för U20. Vi hämtade upp ett underläge två gånger om, men lyckades inte få stopp på Leksands powerplay

Tillskillnad från många tidigare matcher såg matchbilden ganska så bra ut från vårt håll. Men när målen skulle göras lyckades var vi inte tillräckligt heta.

Via powerplay tog Leksand ledningen med 1-0 i inledningen av den andra perioden. Vi kunde ta oss tillbaka via Carl Darnell, men fick bara glädjas i drygt två minuter innan gästerna kunde återta ledningen. Återigen via numerärt överläge.

Simon Holmqvist, Albin Eriksson och Oliver Lindgren fixade visserligen kvittering, när den sistnämnde satte 2-2. Men när matchen stod och vägde fick Leksand återigen utdelning med en man mer.

Dryga åtta minuter in i tredje kom 2-3 och bara fyra minuter från slutet kom spiken i kistan. Slutresultaten skrevs till 2-4 och under lördagen väntar returmöte med Leksand. En match vi måste vinna för att fortfarande ha chansen på att få spela Topp 10 efter jul. Matchstart är 11:30.