Uppladdningen är igång!
Publicerad: 2015-09-24

Redan imorgon drar helgens back-to-back igång. Vi möter Luleå Hockey och kan det vara bättre upplagt än ett dubbelmöte? Tror inte det…

Vi får känna på pulsen i Luleå för första gången denna säsong för att därefter åka hem till Skellefteå Kraft Arena och ge dom allt vi har på hemmaplan - med publiken i ryggen! Just nu finns det ståplatsbiljetter kvar till matchen men i övrig har det sålts bra, riktigt bra. Sittplats är i princip slutsålt. Ståplats brukar säljas bra i sista sekund så passa på att skaffa din plats redan nu innan dom försvinner med löningen som kommer.

Vad kan vi se framemot då? Jo, att Erik Forssell som stod över delar av matchen mot Djurgården är redo för spel i helgen igen. Intervju med honom kommer under morgondagen. Vidare kommer det med största sannolikhet att bjudas på allt som ett norrderby har att erbjuda, känslor och mål för att nämna några indigrienser. Webb-tv har därför tagit fram lite härliga highlights mot Luleå Hockey som vi kan titta på och ladda upp med inför helgen - njut!

Vi ses i arenan i helgen och missa inte sista biljetterna;)

Webb-tv/ Media Tobias Lindgren