Blandade resultat i helgens hemmamatcher
Publicerad: 2018-02-12
Juniorkollen
Juniorlagen matchade dubbelt på hemmaplan denna helg där slutsumman blev tre poäng för U20 och en poäng för U18.

U20 inledde helgen med match mot Linköping under lördagseftermiddagen. Linus Hedman öppnade målskyttet halvvägs in i första perioden innan gästerna kunde utjämna med dryga minuten kvar. Filip Engarås satte sedan 2-1-pucken i mitten av andra, assisterad av Ludvig Vännström och Albin Eriksson. LHC vann skotten tämligen stort men matchen slutade 2-1 till AIK då målvakten Emil Rullande motade hela 37 målförsök. Denna uddamålsseger följdes upp av en 0-3-förlust mot Södertälje under söndagen.

U18 inledde helgen med Stockholmsbesök och ett Djurgården som visade sig från sin mer effektiva sida. Siffrorna skrevs till 2-7 med de svartgula målen signerade Liam Nilsson. Detta fick man dock viss revansch för under söndagen då Nacka gästade i en tät match. Ställningen 1-1 efter full tid blev till 1-2 efter förlängning, där ett sent kvitteringsmål från Max Birgersson blev helgens poängräddning.