Spelsugen Olofsson gör comeback mot Brynäs: "Blir all-in"
Publicerad: 2017-01-20
Inför match
Under lördagen väntar ännu en härlig utmaning för Skellefteå AIK när Brynäs gästar. En spelare som äntligen får äntra isen igen är vårt forwardsess Jesper Olofsson.
– Ska se till att komma väl förberedd, säger han inför matchen.

Olofsson har haft en dryg veckas sjukfrånvaro och finns åter i laguppställningen när tabellfemman Brynäs gästar Skellefteå Kraft Arena. Han är beredd på full fart från lördagens motståndare.

– De är otroligt skickliga. De har väl varit bra i stort sett hela säsongen. Kanske haft liten dipp nu, men skickligt lag som sagt. Spelar med hög fart så kommer bli en tuff utmaning.

"Gäller att alla är på tå"

Precis som Jesper säger har Brynäs presterat bra i stort sett hela säsongen, med topp-placering större delen av SHL 16/17. Poängskickliga killar som Oskar Lindblom, Jesper Jensen och Kevin Clark utgör ofta ett farligt hot i lagets målglada offensiv. För att få bukt på dessa krävs en ny praktinsats, meddelar Olofsson.

– Gäller ju att alla är på tå. Som vid insatsen mot Frölunda igår. Ett bra tålamod och en bra laginsats. Det är väl klyschigt, men är väl så det måste vara.

Ser fram emot comeback

Det blir lite hårt mot hårt vid lördagens matiné. Vi är ligans tredje bästa hemmalag, samtidigt som Brynäs är ligans tredje bästa bortalag. Så det blir att åka av gott folk, vilket Jesper Olofsson onekligen ser fram emot. Han har inte tänkt hålla igen efter sin frånvaro.

– Väl under matchen blir det så klart all-in. Klart det kommer kännas lite ovant då man inte varit på en is en vecka. Ska se till att komma väl förberedd.

Kom och se Olofsson och grabbarna mot Brynäs! Nedsläpp lördag 16.00. Köp din biljett här.

Samuel Söderlund