Tufft möte väntar!
Publicerad: 2018-10-17
Det är dags att möta fjolårets semifinalsmotståndare Djurgården som startat säsongen lysande och ligger just nu trea, två poäng före oss, och ser ut att bli en lika tuff motståndare i år.

Ladda upp med en After Work i Guldbaren innan match (119 kr). Här serveras en buffé kl 17.00-18.30 med barbequekyckling, klyftpotatis och coleslaw. Välkommen på drop in! Andra matalternativ i arenan om du inte har bokat matchpaket hittar du här. (Guldbaren är öppen till 22.30.)

Arenan gästas av Bröstcancerföreningen, Prostatacancerföreningen och Barncancerfonden Norra. Träffa deras representanter på plan 2 utanför hamburgerbaren (södra sidan).

{!A}

Rosa klubbor & liveauktion
Filip Berglund och Oscar Möller spelar med specialdesignade rosa klubbor som kommer att auktioneras på webben ut till förmån för Cancerfonden. Och dessutom blir det en liveauktion i arenan på en matchtröja som överlämnas av aktuell spelare direkt efter matchen.

Seniorbiljetter - 140 kr/biljett. Säljs nu via samtliga biljettombud.
Trippeln - 150 kr/biljett. Säljs via ske.ebiljett.nu och biljettkassan vid arenan (öppen matchdag).
Familjebiljetter - 130 kr/biljett. Säljs via ske.ebiljett.nu, Skellefteå Turistcenter och biljettkassan vid arenan (öppen matchdag).

Läs mer om våra biljetterbjudanden här.

Anna Hägglund