• Huvudsponsorer

Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Ons 22 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Fre 17 Mar (1 match)
Sön 19 Mar (1 match)
Tis 21 Mar (1 match)
Tor 23 Mar (1 match)
Lör 25 Mar (1 match)
Ons 29 Mar (1 match)

FRÅGOR & SVAR SLUTSPEL

När öppnar biljettluckan?
Biljettluckan öppnar två timmar före matchstart och har öppet några minuter in på matchen. Här kan du köpa kvarvarande biljetter eller hämta ut redan bokade. Kortbetalning (ej Diners eller Amex) eller kontant gäller om inget annat har avtalats.

Varför kan man bara köpa 4 biljetter/köp under slutspelet till vissa matcher?
Vi försöker motverka svarta marknaden vilket vi har sett tendens att finnas under åren. Det är en åtgärd för att stävja oseriösa andrahands-säljare.

Varför dyker det upp bra biljetter så nära match. Håller ni på bra biljetter? Vi håller på ett antal biljetter till Rinkside. Våra bokningsregler till Rinkside säger att man kan avboka tre dagar innan bokat matchtillfälle. På grund av detta kan biljetter läggas tillbaka nära matchstart. Det gäller oftast kortsidan, B, C och E-läktaren. Ibland även på H.

Sedan har våra årskortskunder en möjlighet att släppa upp sin plats om de inte kan gå. Det kan ske när som helst i tid.

Varför finns så många (oftast bra) stolar lediga i arenan, då man inte kan köpa några vettiga ute på stan! En stor del av arenan består av årskortsägare. Då de inte är på matchen och inte släppt upp sin plats för vidare försäljning, innebär det att tomma stolar finns. De upplevs lediga.

Hur räknar ni publiksiffran? I publikredovisningen ingår alla köpta biljetter och årskort, inte bara antal fysiska personer som gått in genom entrén.

Har ni presentkort som går att använda i Rinkside eller Skellefteå AIK?
Ja vi har presentkort både till lösa biljetter och matchpaket. De säljs endast hos oss på kontoret och är giltiga 1 år från utskriftsdatum.

Vilken ålder gäller för ungdomsbiljett?
Under säsong 2016-2017 räknas ungdom född 96-09. OBS! Vid utsåld (eller risk för utsåld) arena gäller EJ fri entré för barn under sju år, de måste äga egen biljett. Barn under tre godkänns att sitta i vuxens knä.

I familjepaketen räknas barnbiljetten upp till 18 år.