• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Säsongen över för U18 - efter jätterysare

20 mars 2017 07:57

U18 förlorade en rafflande åttondelsfinal mot Leksand och är nu utslagna ur slutspelet. Trots underläge med både 1-3 och 2-4 lyckades vi komma tillbaka, men föll snöpligt i förlängningen.


Efter lördagens storförlust med 10-3 hade Leksand utjämnat åttondelsfinalen och det skulle bli en tredje och direkt avgörande match under söndagen.

Trots att Leksand dominerade skotten i den första perioden var det vi som tog ledningen. William Persson gjorde målet och plötsligt var vi för tillfället i kvartsfinal.

I slutskedet av den första perioden lyckades Leksand vända matchen och i den andra perioden ryckte de ifrån till 3-1. Men vi gav oss inte och först kunde Albin Eriksson reducera till 2-3, innan Leksand på nytt skaffade sig ett tvåmålsövgerläge, innan andra perioden var över.

I tredje perioden visade killarna stark lagmoral och lyckades göra två raka mål och kvittera matchen, genom Filip Engarås och Jonatan Berggren. Samtidigt stod Elias Moberg för en strålande insats i målet och räddade hela 41 skott under matchen.

Matchen gick till förlängning, där vi fick inleda i numerärt underläge. Då dröjde det bara en minut och femton sekunder så avgjorde Leksand och slog ut oss ur slutspelet.

Därmed är säsongen över för U18, som föll på målsnöret. Både U18 och U20 slogs ut i åttondelsfinalen och nu väntar snart försäsongsträning så tar vi nya tag nästa säsong.

Tack för underhållningen!