• Huvudsponsorer

Lör 03 Dec (1 match)
Tor 08 Dec (1 match)
Sön 11 Dec (1 match)
Ons 21 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tis 03 Jan (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Fre 03 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Ons 22 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)

Ny förlust i sudden death

16 mars 2012 23:30

Matchens första mål lät vänta på sig. När det väl kom blev det helt avgörande och tog Modo till 2–2 i kvartsfinalserien.
– Nu laddar vi om, sa Skellefteå AIK:s assisterande tränare Bert Robertsson i Canal+ direkt efter att de svartgula inkasserat sin andra raka sudden-förlust.


Det blev ingen favorit i när AIK gästade Fjällräven center för andra gången i kvartsfinalserien. Istället blev lagens fjärde möte jämnt, öppet och väldigt händelserikt med högoktaniga chanser för båda sidor.

Efter en pigg matchstart av AIK var det Modo som tog tag i taktpinnen och skapade det mesta av det bästa i första perioden. Efter periodpausen kom AIK ut och tog över händelserna på isen. Laget vann skotten klart och skapade några fina chanser, men utan att hitta rätt bakom Mikael Tellqvist i Modomålet.
– Hoppas målen kommer, sa Joakim Lindström i Canal+ efter perioden.

Men målskyttet fortsatte att klicka i en tredjeperiod som blev helt jämn med chanser för båda lagen. När slutsignalen gick efter 60 minuters spel lyste fortfarande två röda nollor på resultattavlan.
– Det har varit tajt, men jag tycker att vi har haft lägen där vi borde ha avgjort, sa Oskar Lindberg i Canal+ efter slutvisslan.

Och avgörandet skulle komma, men för Modo. Drygt två och en halv minut in i förlängningen slog hemmalagets skyttekung Nicklas Danielsson till med sitt första slutspelsmål och sköt samtidigt sitt lag till likaläge i matchserien.

Med 2–2 i kvartsfinalserien väntar en intressant fortsättning i Skellefteå Kraft Arena på söndag.
– Vi laddar om för nästa match och vi ska ha samma tryck i vår hemmaarena på söndag, sa Robertsson.