Rebecka Hollström förlänger
Publicerad: 2024-05-02
Pressrelease
Det är nu klart att Rebecka Hollström stannar i Skellefteå AIK de kommande två säsongerna.
– Jag ser fram emot att fortsätta ta kliv i min utveckling och få erfarenheter i SDHL, säger den unga
talangen.

Rebecka Hollström, som kom till Skellefteå AIK säsongen 2022-2023 är en spelare från bygden, med Burträsk som moderklubb. Förutom SDHL-avancemang fick backtalangen prova på landslagsspel med U18-laget den gångna säsongen. Och nu har hon skrivit på för två nya svartgula säsonger.

– Mina två säsonger i klubben har varit otroligt lärorika, och jag känner att jag tagit stora kliv i min utveckling och fått mycket erfarenheter, säger 17-åringen.

– Att få ha varit med på den här resan och ta klivet upp till högsta ligan har varit en dröm, så att dessutom få skriva på ytterligare två säsonger känns otroligt spännande. Jag ser fram emot att fortsätta ta kliv i min utveckling och få erfarenheter i SDHL. 

GM Ulrika Dahlgren om Rebeckas förlängning:

– Rebecka är en ung och lovande back från bygden som kom till oss för två säsonger sedan. Rebecka är en spelare som vill bli lite bättre varje träning och älskar att tävla. Hon har både storlek och målmedvetenheten för att ta stora kliv i sin utveckling. Senaste säsongen slog hon sig in i U18-landslaget och satt upp nya mål för vart hon vill. Det känns väldigt roligt att Rebecka skriver på för två år till i föreningen.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2025-2026.

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS