Nicoline Jensen stannar
Publicerad: 2024-05-08
SDHL
Nicoline Jensen anslöt till Skellefteå AIK efter jul. Den danska spelaren hann spela 14 matcher och stod där för 22 poäng. Nu har hon valt att fortsätta sin karriär i Skellefteå AIK och skriver kontrakt 1+1.

Nicoline Söndergaard Jensen kom till Skellefteå AIK inför spel i allsvenskan. Hon kom till Skellefteå från Rødovre, men har innan dess spelat i SDHL i 6 säsonger. Nu har den danska spelaren valt att förlänga med Skellefteå AIK dam. 

- Jag kom upp till ett lag som kände varandra otroligt väl och de hade en bra lagkänsla vilket var en stor faktor till att vi tog oss upp i SDHL. De tre månaderna jag var i Skellefteå var otroligt roliga, bra och motiverade. Vi spelade några bra matcher i både grundserien och i slutspelet och det var en helt fantastisk känsla att hjälpa Skellefteå att ta sig upp till SDHL. 

-Jag tror att vi kommer att få en spännande säsong i SDHL. Det är klart att det är en nivå som man bara måsta vänja sig vid, då den bara blir starkare. Jag tror dock att med den laganda jag såg under min tid i Skellefteå att vi kommer att överraska.

General manager Ulrika Dahlgren ser positivt på Nicolines förlängning. 

- Att Nicoline väljer att förlänga sitt kontrakt med oss känns väldigt bra. Sedan hon kom till föreningen har hon på kort tid kommit in i laget och varit en viktig och bidragande del till vårt avancemang. Nicoline är en rutinerad och talangfull spelare som i alla situationer jobbar hårt och gör sina medspelare bättre. Hon är en spelare med fin teknik och och stor kreativitet. En spelare som på alla sätt leder sitt lag i alla lägen. Vi är oerhört glada att hon skrivit på för oss.

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS